2009-03-11 Ted Rosvall "roade kungligt" under onsdagskvällens föredrag

Ted Rosvall

Ett ämne som ligger i tiden med kronprinsessans förlovning och bröllopsplanering.

Ted Rosvall kommer från Falköping, en bygd med anor. Han har under sina år som ordförande skapat ett ökat intresset för släktforskningen, som slår alla rekord. Han har själv bidragit med 17 böcker med kungliga släktutredningar och foton.

Kvällens tema ”Ted roar kungligt” var en resa genom olika kungahus från 1800-talet och framåt i Europa som genom giftemål och barn, alla på något sätt blivit släkt med varandra.

Ted Rosvall
Orfd Hans Fredriksson tackar Ted Rosvall
Ordf Hans Fredriksson tackar Ted Rosvall

fängslande åhörare