Åter fotoalbum

Besök från Dis Väst Göteborg  2008-11-12

Charlotte Börjesson, Jan- Åke Thorsell och ?? från Dis Väst
Charlotte Börjesson, Jan- Åke Thorsell och Daniel Berglund från Dis Väst gästade ASF med information om DIS möjligheter

Ett 60-tal medlemmar hade hörsammat inbjudan om information om DIS, av Dis Väst

Jan-Åke Thorsell visade grunderna i hur man börjar när man gör sina första inmatningar av anor i DisGen  programmet

Charlotte Börjesson visade möjligheterna med utbyte mellan forskare med hjälp av
Disbyt
där får Du möjlighet att knyta kontakt och byta uppgifter med andra släktforskare som forskar på samma personer som du!

Förmåner för dem som skickar in lite mer

Om du har skickat in uppgifter om minst 200 personer det senaste året, får du en bläddringsfunktion där du enkelt kan bläddra för att mellan samma person inskickad av olika forskare. Denna funktion funkar om det finns en födelsenotis för personen.
Om du har skickat in uppgifter om minst 1000 personer de senaste två åren, får du möjlighet att se en antavla i fyra generationer.
Läs vidare på Dis

Dis Arkiv, det ställe där du kan ha en deponering av ditt släktforskarmaterial för framtiden

Dispos en smidig ingång för DIS-medlemmar till primära och sekundära källor för släktforskningen som finns tillgängliga via Internet eller annat datamedia.

Kolla in bloggen Disgen utveckling

Ordf. Hans Fredriksson med föreläsningsgäster
Ordf. Hans Fredriksson i samspråk med föreläsningsgästerna

Intensivt samspråk vid kaffet